Schoolwiki

Schoolwiki update augustus 2021: Mooie verbeteringen en meer stabiliteit

Geschreven door Thom Rietberg op 09 aug. 2021

Net voor de zomerperiode zijn weer een flink aantal Schoolwiki's live gegaan. Bijvoorbeeld LRC, Berechja, Veenlanden College, Keizer Karel College en OGVO. We wensen alle scholen heel veel plezier met het gebruik van de Schoolwiki! Het is leuk om te zien dat verschillende scholen ook verschillende wensen hebben. Dit resulteert uiteindelijk in een diverser en mooier product, waar alle scholen van kunnen profiteren. In samenspraak met bovenstaande scholen hebben we in deze augustus-update de volgende wijzigingen kunnen doorvoeren:

Teampagina's voor koepels

We hadden al teampagina's voor alle medewerkers van een (deel)school; een soort digitale versie van het smoelenboek wat je vroeger in de schoolgids kon vinden. Als jullie school gebruik maakt van een koepel-versie (dus meerdere deelscholen en een koepel daarboven), dan kan je ook gebruik maken van een teampagina voor de koepel. Handig, voor bijvoorbeeld een bestuur.

Vimeo en LinkedIn in de footer

Onderaan de Schoolwiki is het makkelijk om verschillende social media kanalen te benoemen. Op aanvraag van verschillende scholen zijn daar nu Vimeo en LinkedIn bij gekomen.

Documenten en Team-pagina's in de statistieken

In ons handige Statistieken-overzicht is het makkelijk te checken welke pagina's populair zijn en wat de meest gebruikte zoektermen zijn. Vanaf nu staan in dit overzicht ook de documenten en team-pagina's.

Diverse verbeteringen

Naast mooie toevoegingen hebben we ook wat aandacht kunnen besteden aan de stabiliteit van de Schoolwiki. Zo kon het voor komen dat in bepaalde situaties het verslepen blokken niet goed toonde en werden bepaalde artikelen niet meegenomen in een zoekopdracht. Dit is nu allemaal verholpen, zodat alle scholen gerust het nieuwe schooljaar in kunnen!

We kijken uit naar een nieuw, mooi schooljaar, waarin we nog meer Hoy en Schoolwiki-klanten mogen aansluiten. En mochten er nog suggesties zijn voor verdere verbeteringen in de Schoolwiki, plaats die dan vooral in ons Support Center.

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Schoolwiki .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.