Team
leuk kennis te maken!

Infowijs is begonnen in 2015, toen de oprichters besloten samen te werken als freelancers. Met een gedeelde interesse in technologie en veel ervaring in de publieke sector, formuleerde hun doel zich al snel: publieke organisaties helpen te profiteren van moderne technologie. Zoals veel bedrijven dat al doen.

Sindsdien hebben we allerlei websites en applicaties voor educatieve organisaties en overheden ontwikkeld. En, vooruit, zo nu en dan ook voor een bedrijf. In het bijzonder hebben wij ons gespecialiseerd in edtech: met onze communicatieproducten Hoy en Schoolwiki helpen we scholen zichzelf efficiënter te organiseren.

Ons meest onderscheidende kenmerk is dat we stellig overtuigd zijn van de waarde van co-creatie. Niet alleen ontwikkelen we op basis van feedback van onze klanten en hun gebruikers, we zijn kritisch, denken mee en blijven vragen stellen. (Zelfs wanneer je ze niet meer wil beantwoorden.) Zo zijn de successen van Hoy en de Schoolwiki voor een groot deel te danken aan onze partnerscholen, waarmee we samen onderzoek hebben gedaan en de producten hebben ontwikkeld en getest.

Ons team

Leuke gesprekspartners, goede ontwikkelaars, prettige ontwerpers, zo worden de leden van ons team omschreven. Verschillende talenten en stijlen, maar allemaal met een doel: het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties en websites die logisch in elkaar steken voor de eindgebruiker.

Tobias de Graaf

Strategie & Product

Thom Rietberg

Design & Product

Ramón Koole

Lead Business Development

Sanne Dolman

Business Development

Dirk Schaftenaar

Business Development

Patrick van Marsbergen

Lead Development

Rob Bogie

Backend Development

Mike Duister

Frontend Development

Thomas Schoffelen

Growth & Tech Advisor

Lisanne Tuin

Customer Success

Pablo

Office manager

Onze helden

Onze producten zijn niet alleen ontwikkeld in co-creatie met scholen, we blijven ze ook samen verbeteren. Daarvoor is de inzet van onze helden op locatie essentieel: zij geven bugs door, inventariseren wensen voor functionaliteiten en denken met ons mee.

Martin Buijtendijk

Bug Hunter Hugo de Groot

Ado Nijsen

Bug Hunter Actief College