Infowijs

IPON 2022 met Infowijs

Geschreven door Thom Erbé op 28 apr. 2022

Op 6 en 7 april stond Infowijs weer op de IPON: de onderwijsbeurs op het gebied van onderwijsinnovatie en professionalisering. Na een periode met voornamelijk online interactie was het natuurlijk weer heel inspirerend en leuk om op een beurs te staan. Dit jaar weer met een gloednieuwe stand (inclusief mega uil) en een nog groter team! In dit blog geven we een sfeerimpressie van de twee dagen op de beurs, en alle mooie gesprekken die we hebben gevoerd!

IPON Award

Als grote verrassing werden we opeens op het podium geroepen tijdens de uitreiking van de IPON Awards. Van klanten horen we al langer hoezeer Hoy de schoolcommunicatie helpt te verbeteren, maar deze award van de professionele IPON award jury is natuurlijk een prachtig compliment! Meer weten over waarom Hoy de IPON Award mocht ontvangen? Lees dan hier verder.

Infowijs wint IPON Award voor Hoy


Teamwork

Een beurs als de IPON is een uitgelezen kans om te leren over de (communicatie)behoeftes die leven onder scholen en hun docenten, ouders en leerlingen. Daarom komt ons hele team op de beurs af. De interactie met scholen, de enthousiaste reacties op onze producten, en de directe feedback en vragen motiveren ons om onze producten te blijven doorontwikkelen!

Stand

Opvallen op een beurs is makkelijker gezegd dan gedaan, zeker als kleiner bedrijf tussen een aantal reuzen. Maar dankzij onze professionele standbouwers en de mega uil is dat ruimschoots gelukt!


Op naar het volgende event

Inmiddels zijn we alweer druk bezig met voorbereidingen voor ons eigen Schoolcommunicatie Event. Zien we jou op donderdag 19 mei? Indien je je nog niet hebt aangemeld, kan je dat hier doen.

Foto's gemaakt door Eva Leget.

Ken je Hoy al?

Met Hoy krijgt elke school een eigen mobiele app. Eén centraal communicatiekanaal waarin de school en docenten makkelijk contact houden met ouders en leerlingen.

Meer weten?

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Infowijs .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.