Nieuws

Infowijs wint IPON Award met Hoy

Geschreven door Thom Erbé op 11 apr. 2022

Op de IPON 2022 won Infowijs met Hoy een IPON award in de categorie "Organisatie van het leren". Deze categorie richt zich op het ondersteunend proces voor onderwijsbrede efficiëntie.

De IPON Awards worden geïnitieerd rondom alle gebieden van ICT binnen het onderwijs, te beoordelen op gebruik, originaliteit, ontwerp, toegankelijkheid en prijs.De onafhankelijke jury prees specifiek ook onze visie op co-creatie en de manier waarop privacy centraal staat binnen Hoy:

"In het PO zijn heel erg veel communicatietools tussen ouders en school beschikbaar. Voor het VO is dat veel minder het geval. Daar loopt de communicatie vaak via de leerlingvolgsystemen. Hoy is dus een welkome communicatietool voor scholen. Een mobiele app en alle vrijheid voor zowel ouders, leerlingen als de school zelf. Plannen van afspraken, een klassenapp, formulierstromen, alles op 1 plaats. Mooi is dat er ook goed is nagedacht over de privacy van alle betrokkenen. Daarnaast is Hoy ontwikkeld vanuit co-creatie en niet in een kamertje achteraf bedacht. Hoy vervangt communicatie via mails, Whatsapp, nieuwsbrieven, papieren formulieren, normale brieven, en meer."


Deze award is een kroon op het werk van het Infowijs team. Mede-oprichter Thom Rietberg nam de prijs op het podium namens het team in ontvangst:

"Geweldig om te horen dat de jury aangeeft dat een communicatietool speciaal voor het VO mét het oog op de AVG erg welkom is. We kunnen niet wachten totdat meer en meer scholen overgaan op Hoy."


Het Schoolcommunicatie Event van dit jaar staat ook in het teken van efficiëntie, specifiek communicatie in het onderwijs. Daarover staat hier meer informatie: https://infowijs.nl/blog/schoo...

Infowijs wint de
Alle winnaars van de IPON awards op het podium tijdens IPON 2022
Ken je Hoy al?

Met Hoy krijgt elke school een eigen mobiele app. Eén centraal communicatiekanaal waarin de school en docenten makkelijk contact houden met ouders en leerlingen.

Meer weten?

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Nieuws .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.