Infowijs

Year in review: 2023

Geschreven door Thom Rietberg op 22 jan. 2024

Een jong bedrijf als Infowijs is altijd in beweging, zo ook in 2023. Dit jaar mochten we ons 5-jarig jubileum vieren, migreerden we alle scholen naar ons nieuwe, schaalbare platform en groeiden we lekker door! Genoeg reden om de leukste cijfers op een rij te zetten.

In deze blogpost blikken we terug op de highlights van de afgelopen 12 maanden.

Het hele land door

Het liefst komen we fysiek bij de scholen langs, en dat vergt soms wat overstappen en planning met het OV. Dit jaar is ons team 391 keer ingestapt om bij (potentiële) klanten langs te gaan.

391 treinen en metro's


Genoeg te lezen

Op ons Support Center is het meeste over Hoy, Schoolwiki en Brugger te vinden. Tezamen zijn de artikelen meer dan 300.000 keer gelezen. En het mooie is, we blijven het Support Center verbeteren en aanvullen!

305.000 artikelen bekeken


Teamuitje

Misschien wel het hoogtepunt van ons jaarlijkse uitje; Wie is de Uil? Waarbij twee (à la Wie is de Mol) teamleden de boel flink konden boycotten. Maastricht werd op stelten gezet, en het hield de gemoederen nog lang bezig.

2 uilen in het teamuitje


Doorontwikkeling

Naast allerlei fijne, kleine functies, hebben we dit jaar 5(!) grote functies kunnen opleveren binnen Hoy. Een nieuwe import met Somtoday Connect, (automatische) Doelgroepen, een vernieuwde snelle Inbox, ondersteuning voor Lesgroepen én Hoy Nieuws op de Webversie! Lees er hier meer over.

5 grote functionaliteiten


Iedereen op de hoogte

Elke gebruiker die de Hoy app niet gebruikt, krijgt voor de zekerheid het bericht via de mail. Zo missen ouders, leerlingen en docenten nooit iets. Hoewel veruit de meeste gebruikers de app wél downloaden worden er alsnog meer dan 5 miljoen mails per jaar uitgestuurd. De drukste dagen? Met storm op komst zien we soms wel vier of vijf maal zoveel berichten uitgaan.

5.195.000 mails

Ken je Hoy al?

Met Hoy krijgt elke school een eigen mobiele app. Eén centraal communicatiekanaal waarin de school en docenten makkelijk contact houden met ouders en leerlingen.

Meer weten?

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Infowijs .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.