Schoolcommunicatie

Schoolcommunicatie Event 2021 paneldiscussie: Schoolcommunicatie in coronatijd

Geschreven door Thom Erbé op 25 mrt. 2021

De tweede editie van het Schoolcommunicatie Event bracht online een diverse groep professionals uit heel het land bijeen om te praten over schoolcommunicatie. Het thema van het event richtte zich op de vraag ‘Welke lessen neem jij mee uit de coronatijd?’. Wederom stond (net als bij het eerste event) het leren van elkaar centraal, en was er ruim gelegenheid om met andere scholen te netwerken, zodat diverse strategieën rondom schoolcommunicatie besproken konden worden. Welke werkwijze bleek het effectiefste en wat voor communicatiebeleid werd er gehanteerd? De deelnemers, allen professionals met de verantwoordelijkheid voor communicatie in het voortgezet onderwijs, bespraken samen de lessen uit de coronatijd.

Het event begon met een paneldiscussie met onze host Caroline van Amerongen, directeur Gert Jan Kloos en communicatiemedewerker Damaris Everaarts. Ze bespraken hoe je die waardevolle lessen uit de afgelopen periode kunt verduurzamen in je persoonlijke, professionele en organisatieontwikkeling.

Hieronder is de video-opname van dit deel van het evenement beschikbaar.

Dit was het eerste onderdeel van het evenement. Bekijk hier ook het tweede deel.

Ken je Hoy al?

Met Hoy krijgt elke school een eigen mobiele app. Eén centraal communicatiekanaal waarin de school en docenten makkelijk contact houden met ouders en leerlingen.

Meer weten?

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Schoolcommunicatie .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.