Schoolcommunicatie

Schoolcommunicatie Event 2020

Geschreven door Tobias de Graaf op 14 nov. 2019

Houd jij je bezig met communicatie binnen een school of scholengroep in het VO of PO? Of dat nou is als PR-medewerker, communicatieadviseur of gewoon docent, het allereerste Schoolcommunicatie Event op 12 maart 2020 is voor jou bedoeld. Reserveer nu je plek!

Verzeker je hier van een plek

Waarom wordt dit georganiseerd?

Professionele communicatie wint aan terrein in het onderwijs. Dat is maar goed ook! Effectieve schoolcommunicatie heeft een positief effect op ouder- en leerlingtevredenheid, de werving, de organisatiecultuur en nog zoveel meer.

Toch bevinden de mensen die belast zijn met de schoolcommunicatie zich vaak op een eilandje binnen de school. Dit event wordt georganiseerd om van elkaar te leren, over hoe het er bij andere scholen aan toe gaat, welke werkwijzen daar worden toegepast en welk communicatiebeleid er wordt gevoerd.

Wat gaat er gebeuren?

Op 12 maart 2020 komen communicatie- en PR-medewerkers van over heel Nederland samen voor een middag met een interactief programma. Je neemt o.a. deel aan een workshop over crisiscommunicatie (Jules van de Ven), hoort van een expert over ouderbetrokkenheid (Myrthe Meurders), leert van een live interview met de voorzitter college van bestuur (Peter van Dijk, de Goudse Waarden) en gaat met elkaar in discussie over best practices.

De middag begint om 13:30 en wordt om 17:00 afgesloten met een borrel. Het precieze programma volgt later.

Wie zijn wij?

Bij Infowijs houden wij ons vanaf de zijlijn bezig met schoolcommunicatie. Onze applicaties worden gebruikt bij scholen door heel Nederland om de communicatie met ouders en leerlingen vorm te geven, waardoor wij hier met allerlei scholen over spreken.

Van ISK tot praktijkonderwijs en van gymnasium tot vmbo-tl, we merken dat er bij elke school grote belangstelling is naar de communicatiepraktijken van anderen. Met dit event willen wij de communicatie professionals in het onderwijs dan ook een steuntje in de rug bieden.

Waar vindt het plaats?

Je bent op 12 maart welkom op de Bella Vistastraat 142 in Amsterdam.

Kom je met het OV? Vanaf Amsterdam Amstel is het één stop met de metro tot Spaklerweg, waarna je er binnen een paar minuutjes lopen bent.

Kom je met de auto? Op 100 meter lopen bevindt zich een groot parkeerterrein, waar de eerste anderhalf uur gratis kan worden geparkeerd.

Hoeveel kost het?

Er wordt €80,- gerekend voor deelname, om de kosten van het event te dekken. Voor medewerkers van scholen die Hoy of de Schoolwiki in gebruik hebben, is het event gratis.

Hoe geef ik me op?

Via de knop hieronder geef je jezelf en/of een collega op voor het allereerste Schoolcommunicatie Event. Wees snel, want we hebben maar 50 plekken te vergeven!

Reserveer mijn plek