Infowijs

IPON 2024 met Infowijs

Geschreven door Robin Petter op 14 mrt. 2024

Op 28 en 29 februari stonden we weer op de IPON: de onderwijsbeurs op het gebied van onderwijsinnovatie en professionalisering. De voorgaande editie van de IPON was alweer twee jaar geleden en dat doet ons direct reflecteren: we hebben veel meer klanten voor onze producten Hoy, Schoolwiki en Brugger, we hebben een nog groter team en inmiddels organiseren we zelf meer evenementen.

In dit blog geven we een sfeerimpressie van de twee dagen op de beurs en alle mooie gesprekken die we hebben gevoerd!

Een nieuw jasje

Twee jaar geleden hadden we veel succes met onze stand. De mega uil was namelijk vanuit alle uithoeken van de zaal te zien. En dat wekte nieuwsgierigheid bij de bezoeker: wat is daar eigenlijk?

Daarom hebben we voor deze editie onze stand van twee jaar geleden als basis genomen in plaats van een hele nieuwe stand te laten bouwen. Wel zo duurzaam. Maar dan weer net iets groter, indrukwekkender en duidelijker.

Hoe? We hadden dit keer een grote achterwand met de logo's van onze klanten, we hadden een tv hangen met onze nieuwe productvideo van Hoy en onze stand was weer een tikkeltje groter.

Veel bekenden

Onze communicatie app Hoy wordt inmiddels gebruikt door meer dan 150 middelbare scholen. Dat betekent dat we gedurende de twee dagen op de IPON ook een hoop klanten zijn tegengekomen. Zo is de beurs niet alleen een plek om nieuwe scholen te ontmoeten, maar ook een uitgelezen kans om bij te praten met onze klanten. Bedankt voor alle leuke gesprekken, de feedback en de mooie fotomomenten!

Nieuwe collega's

De IPON-beurs biedt een geweldige gelegenheid om inzicht te krijgen in de (communicatie)behoeften van scholen, docenten, ouders en leerlingen. Het was daarom extra bijzonder dat er in die maand drie nieuwe collega's bij ons waren begonnen en direct de IPON konden meemaken. Onno en Eva zijn bekend met het onderwijslandschap, maar voor Marjolein was dit de eerste editie! Een betere start kun je niet wensen.

Op naar onze volgende events

De interactie met scholen, de enthousiaste reacties op onze producten, en de directe feedback en vragen motiveren ons om onze producten te blijven doorontwikkelen!

Inmiddels zijn we alweer druk bezig met voorbereidingen voor ons eigen Schoolcommunicatie Event op 21 maart 2024. Het programma kun je terugvinden via deze link.

Daarnaast zijn we ook druk met het programma voor de volgende Infowijs Meetup. Meer over de Meetup kun je terugvinden via deze link.

Foto's gemaakt door Eva Leget.

Ken je Hoy al?

Met Hoy krijgt elke school een eigen mobiele app. Eén centraal communicatiekanaal waarin de school en docenten makkelijk contact houden met ouders en leerlingen.

Meer weten?

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Infowijs .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.