Infowijs

De Infowijs Meetup

Geschreven door Robin Petter op 14 feb. 2024

Op 8 februari hadden we onze allereerste Infowijs Meetup op ons kantoor in Amsterdam. Het was een geslaagde middag waarbij communicatieprofessionals uit het hele land aanwezig waren: Van Roelof van Echten in Hoogeveen tot De Campus in Breda. In deze blogpost geven we een sfeerimpressie van deze leuke middag. En, je kunt je inschrijven voor de volgende editie!

De Infowijs Meetup

Waarom is de Infowijs Meetup in het leven geroepen? Met onze jarenlange ervaring begrijpen we dat communicatieprofessionals op middelbare scholen vaak op een eiland staan. Daarom wilden we, naast ons jaarlijkse Schoolcommunicatie event, een manier vinden om deze professionals meer samen te brengen in een kleine informele setting waar vakgenoten elkaar écht begrijpen. Met als doel: samen sparren en oplossingen vinden voor de uitdagingen waar ze mee worstelen.

Infowijs Meetup

De behoefte aan delen en uitwisselen was groot

Met een klein groepje van negen personen gingen ze gezamenlijk in gesprek over...schoolcommunicatie. Myrthe Meurders, een doorgewinterde communicatiespecialist, zorgde tijdens de Meetup voor de deskundige begeleiding. Er werden dagelijkse problemen besproken, er was ruimte voor intervisie en er werd kennis uitgewisseld. Kortom, de behoefte aan delen en uitwisselen was groot.

Infowijs Meetup intervisie

Wil je erbij zijn bij de volgende Meetup?

Inmiddels zijn we alweer druk bezig met voorbereidingen voor de volgende Meetup. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Meld je dan even aan via onderstaand formulier of via deze link: https://infowijs.typeform.com/...

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Infowijs .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.