Klantcase

De Meerwaarde liep voor met de online schoolgids

De uitdaging

De Meerwaarde wilde van de PDF schoolgids af en zocht naar een nieuwe manier om de schoolgids vorm te geven, zodat de informatie toegankelijker zou zijn voor ouders.

Het resultaat

In reactie op deze wens van De Meerwaarde, is de Schoolwiki ontwikkeld. Deze eerste versie werd met enthousiasme door ouders en medewerkers ontvangen.

Producten toegepast

Scholenkoepel

De Meerwaarde

Leerlingenaantal

1800-2000

Klant sinds

September 2016

Over De Meerwaarde

De Meerwaarde is een protestants-christelijke school, waar leerlingen uit Barneveld en omstreken vmbo-b, vmbo-k, vmbo-(g)t en praktijkonderwijs volgen. Deze school blinkt uit in hun heldere informatievoorziening; daarbij kon de schoolgids niet achterblijven.

Eerste klant

De eerste Schoolwiki is ontwikkeld op basis van een wens van De Meerwaarde in 2016. Daarmee is De Meerwaarde de eerste klant van Infowijs en zogenoemde founder school van de Schoolwiki. Er is uitgebreid meegedacht over hoe de Schoolwiki zou moeten werken, welke functionaliteiten essentieel waren en hoe het ontwerp moest worden vormgegeven.

De enthousiaste van ouders en medewerkers van De Meerwaarde hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat veel andere (middelbare) scholen ook met de Schoolwiki zijn gaan werken. Op haar beurt betekende dit dat de Schoolwiki kon worden doorontwikkeld en dat wij - Infowijs - een mooie toekomst tegemoet gingen.