Klantcase

csg Bogerman verhoogt het communicatiebereik met Hoy en Schoolwiki!

De uitdaging

csg Bogerman valt samen met het Marne College en de Diken onder de koepel CVO Zuid-West Fryslân. Alle drie de scholen wilden zowel hun actieve, tweezijdige communicatie als hun passieve, eenzijdige communicatie gaan optimaliseren. Ze zochten daarom naar handige, digitale tools om dit doel te bereiken.

Het resultaat

Met de Hoy app bereiken de scholen nu makkelijk en beter de ouders en leerlingen. Dankzij Hoy is communiceren via berichten, nieuwsartikelen of formulieren nu een stuk overzichtelijker. En dankzij de Schoolwiki is hun passieve communicatie, in de vorm van hun schoolgids, nu ook een stuk helderder. Leuk weetje: CVO Zuid-West Fryslân heeft als eerste scholengroep een 'interne' Schoolwiki; een volledig afgeschermd gedeelte dat alleen toegankelijk is voor medewerkers via Hoy. Hierdoor versterken beide tools elkaar!

Producten toegepast

Scholenkoepel

CVO Zuid-West Fryslân

Leerlingenaantal

2200-2400

Klant sinds

Mei 2020

16.000

Schoolwiki bezoeken per jaar

95%

van de gezinnen gebruiken Hoy

Wat zegt de school over Schoolwiki?

Dankzij de Schoolwiki kan iedereen snel en gemakkelijk de juiste informatie zoeken én vinden! Naast het in gebruik nemen van de Schoolwiki voor (toekomstige) ouders, hebben wij ook een overkoepelende wiki als portaal in gebruik genomen voor al ons personeel.

Phia van den Berg
Directeur beleid en beheer CVO Zuid-West Fryslân
Ken je Hoy al?

Met Hoy krijgt elke school een eigen mobiele app. Eén centraal communicatiekanaal waarin de school en docenten makkelijk contact houden met ouders en leerlingen.

Meer weten?