Infowijs

Year in review: 2022

Geschreven door Thom Rietberg op 02 jan. 2023

Gelukkig was 2022 eindelijk het jaar waarin weer van alles mocht; geen lockdowns en scholen die open bleven. Als we terugkijken stond alles bij Infowijs in het teken van duurzaam groeien. Zowel het team, onze klanten als onze producten. Kortom: we kunnen niet wachten op wat 2023 ons gaat brengen!

In deze blogpost blikken we terug op de highlights van de afgelopen 12 maanden.

Trots op ons team

We hebben twee nieuwe collega's mogen verwelkomen in ons team!

11 toppers


Demo's, demo's en demo's

We hebben maar liefst 116 demo's van onze producten (Hoy en Schoolwiki) aan scholen mogen geven. Meestal via Zoom, Teams of Google Meet, maar soms ook gewoon op de locatie van de school.

116 demo's


Betere support

Ons support center is een hit; elke dag zien we meer en meer gebruikers hier informatie vandaan halen.

240.965 x bekeken


Het werkt!

Belangrijker nog dan het aantal gebruikers, is hoe goed ze het gebruiken. Daarom letten we extra goed op de adoptie (echt gebruik in de app) en kunnen we trots zeggen dat de app door 3 van de 4 gezinnen actief gebruikt wordt! De rest krijgt natuurlijk een mailtje.

83% adoptie


Jullie eigen app!

Voor scholen die dat willen, maken we eigen apps. Deze premium apps komen in eigen kleuren en hebben de naam van de scholen. We zorgen ervoor dat deze, net als de Hoy app, altijd up-to-date is.

20 nieuwe apps

Ken je Hoy al?

Met Hoy krijgt elke school een eigen mobiele app. Eén centraal communicatiekanaal waarin de school en docenten makkelijk contact houden met ouders en leerlingen.

Meer weten?

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Infowijs .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.