Nieuws

Welkom Marjolein!

Geschreven door Robin Petter op 15 feb. 2024

We zijn heel blij met Marjolein, onze nieuwe collega voor Klantrelaties en Implementaties!

Ze stelt zich graag even aan jullie voor👇

"Meehelpen in de groei van een mooi idee, een klein bedrijf of een tof ideaal maakt mij gelukkig. De afgelopen jaren heb ik dit mogen doen voor kleine brouwerijen als Nevel Wild Ales en Oedipus. Door de kleine schaal ben ik gewend veel petten op te hebben en beweeg ik me met veel plezier in een dynamische omgeving; niets is mij te gek. De veelzijdigheid en de constant wisselende omgeving maakt het voor mij juist ook heel leuk.

Een communicatie-platform met zoveel toepassingen is hierin een mooie uitdaging. Ik ben dan ook heel erg blij om mijn ervaring in te mogen zetten bij Infowijs voor klant-succes en bedrijfsgroei en kijk er naar uit om met scholen samen te werken.

Wanneer ik niet aan het werk ben, vind je mij klimmend, surfend of in de sportschool, ben ik op reis, in mijn moestuin, of vind je mij in het bos met mijn hondje. Ook ben ik erg enthousiast over duurzame gastronomie."

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Nieuws .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.