Schoolcommunicatie

Schrijf je in voor het Infowijs Schoolcommunicatie Event 2023

Geschreven door Robin Petter op 23 jan. 2023

Communicatie in evenwicht

Hoe creëren we een gezonde balans in de online en offline schoolcommunicatie naar ouders en leerlingen?


23 maart | Utrecht | 13:00 - 16:00 (met aansluitend een gezellige borrel
)

Steeds vaker hoor je dat de hoeveelheid (digitale) berichtgeving als belastend wordt ervaren door volwassenen en de jeugd. Maar hoe ziet een gezonde balans tussen digitale en offline communicatie richting ouders, leerlingen en docenten eruit? Wat zijn best practices voor scholen, en hoe creëer je als school een evenwichtige situatie rondom communicatie?

Wij vinden dit een belangrijk onderwerp en nodigen je uit om het gesprek aan te gaan samen met je vakcollega's tijdens het interactieve programma van het Schoolcommunicatie Event. De komende weken zullen we meer bekend maken over het programma, maar verwacht zoals altijd interessante sprekers, interactieve sessies en natuurlijk een heel gezellige borrel.

Voor het Schoolcommunicatie Event komen er mensen uit het hele land bij elkaar die zich bezighouden met de communicatie op hun school: van communicatiemedewerker en -adviseur tot directeur of docent.

Leuk! Hoe kan ik me aanmelden?

Het aanmelden gaat per persoon. Mocht je samen met een collega willen deelnemen, dan is dat uiteraard mogelijk. Het is dan wel de bedoeling dat deze persoon zich apart aanmeldt.

Kosten?
Het event is gratis voor iedereen die werkzaam is op een VO school.

Wat als ik toch verhinderd ben?
Indien je toch niet naar het evenement kan komen dan horen we het graag zo snel mogelijk. Dat kan door een e-mail te sturen naar robin@infowijs.nl

Andere vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via robin@infowijs.nl

Weten jullie nog vorig jaar?

Vorig jaar was ons event op één van de eerste momenten dat we weer samen mochten komen. Dit event stond in het teken van 'Effectief communiceren'.

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Schoolcommunicatie .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.