Schoolcommunicatie

De Infowijs Meetup voor scholengroepen en stichtingen

Geschreven door Robin Petter op 24 jun. 2024

Op 23 mei en 6 juni hadden we een Infowijs Meetup, speciaal voor communicatieprofessionals die werkzaam zijn voor een scholengroep of stichting. Beide Meetups vonden plaats op ons kantoor in Amsterdam en ook voor deze editie kwamen ze van ver: van Limburg tot Friesland, en alles daartussenin. In deze blogpost geven we een sfeerimpressie van deze leuke middag. En, je kunt je inschrijven voor volgend schooljaar!

Van één naar twee groepen

We wisten dat onze Infowijs Meetups gewild was, maar zoveel enthousiasme hadden we niet verwacht! Waar we plek hadden voor circa acht personen, hadden we in korte tijd meer dan twintig aanmeldingen. We hebben daarom twee groepen gemaakt, zodat er voor iedereen ruimte zou zijn om mee te doen. We willen namelijk trouw blijven aan ons concept van een kleine informele setting, zodat er voor iedereen voldoende ruimte blijft om te spreken.

De reacties van aanwezigen

Het doel van de Infowijs Meetup is om communicatieprofessionals van middelbare scholen samen te brengen, zodat ze kunnen sparren en oplossingen vinden voor de uitdagingen waar ze mee worstelen. Het is dan ook leuk om deze reacties terug te krijgen!

'Een goed georganiseerde middag! Fijn om op deze manier in contact te komen met collega's door het hele land en ervaringen uit te wisselen.'
'Fijn om te kunnen sparren met professionals die met dezelfde werkzaamheden bezig zijn. Dat geeft herkenbaarheid, maar levert ook handige tips op of interventies die succesvol waren bij andere scholen!'
Dank voor de organisatie. Erg fijn dat wij ook eens in de watten worden gelegd ;)
Wil je erbij zijn bij de volgende Meetup?

Inmiddels zijn we alweer druk bezig met voorbereidingen voor de Meetups voor volgend schooljaar. Met alle feedback die we hebben ontvangen, hopen we de Meetups volgend schooljaar nóg beter te maken. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Meld je dan even aan via onderstaand formulier of via deze link.

Ken je Hoy al?

Met Hoy krijgt elke school een eigen mobiele app. Eén centraal communicatiekanaal waarin de school en docenten makkelijk contact houden met ouders en leerlingen.

Meer weten?

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Schoolcommunicatie .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.