Hoy

Nieuw: Hoy Updates - Alles wat je moet weten

Geschreven door Robin Petter op 16 apr. 2024

Goed nieuws voor alle Hoy beheerders! Wij hebben ons updatesysteem vernieuwd om jullie nog beter en sneller op de hoogte te houden van de laatste verbeteringen, bugfixes en nieuwe functionaliteiten binnen Hoy.

Waar vind je de Hoy Updates?

In de beheerdersomgeving vind je nu rechts een tabje genaamd 'Updates'. Wanneer er een nieuwe update is, verschijnt er een groen bolletje. Let op: je moet ingelogd zijn in de beheerdersomgeving om deze updates te zien. Er worden geen push notificaties of e-mails gestuurd voor deze updates.

Hoy Updates gifje

Wat kan ik met de Hoy Updates?

Deze Hoy Updates zijn speciaal ontworpen voor de beheerders van Hoy. Het is belangrijk dat zij als eerste op de hoogte zijn van veranderingen, zodat zij deze informatie kunnen doorgeven aan de rest van het schoolpersoneel en de leerlingen.

Welke notificaties kun je hier verwachten?

  • Belangrijke verbeteringen: Bijvoorbeeld, een recente update in de app die ervoor heeft gezorgd dat de inbox en het archief als handige tabjes naast elkaar staan. Dit maakt het navigeren en beheren van berichten veel efficiënter.

  • Bug Fixes: Een recent voorbeeld is een vervelende bug die we onlangs hebben opgepakt, waarbij gebruikers de taal van de app niet meer konden aanpassen. Dit is nu opgelost.

  • Nieuwe features: Een voorbeeld is het toevoegen van Hoy lesgroepen, waarmee het bereik van de schoolcommunicatie wordt vergroot.

Vroeger werd de Hoy-beheerder per e-mail op de hoogte gebracht met een maandelijkse beheerdersupdate. Met de nieuwe Hoy Updates gaat dit veel sneller! Het mooie is: als beheerder hoef je niets te doen om deze updates te activeren. Ze worden automatisch aan je gebruikersprofiel toegevoegd, zodat je direct toegang hebt tot deze nieuwe functionaliteit.

Hoy Updates

Wat zijn de voordelen?

De Hoy Updates brengen een paar belangrijke voordelen met zich mee.

  • Direct op de hoogte: Wachten op de beheerdersupdates is niet meer nodig. Alles wat je moet weten vind je direct in de beheerdersomgeving.

  • Continu geïnformeerd: Deze functie zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de belangrijkste informatie, direct binnen Hoy zelf.

  • Gestroomlijnde communicatie: Door updates centraal en onmiddellijk beschikbaar te stellen binnen Hoy, verbeteren we de interne communicatie. Waar de beheerdersupdate werd gestuurd naar de primaire contactpersoon, is de Hoy Update beschikbaar voor elke beheerder.

Naast de directe updates in de beheerdersomgeving blijven we ook informatie versturen via e-mail. Zo ben je verzekerd van het ontvangen van alle belangrijke updates via jouw voorkeurskanalen.

Deze nieuwe wijze van updaten is een extra stap die we zetten om de communicatie richting de gebruiker zo vloeiend en helder mogelijk te maken. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze verbeteringen als wij!Ken je Hoy al?

Met Hoy krijgt elke school een eigen mobiele app. Eén centraal communicatiekanaal waarin de school en docenten makkelijk contact houden met ouders en leerlingen.

Meer weten?

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Hoy .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.