Slimme communicatie
voor scholen.

Jullie idee
onze expertise.

Infowijs is een studio voor onderwijs en overheid. We werken voor en, als het even kan, samen met scholen en overheden vanuit een diepgewortelde maatschappelijke interesse.

IBA Parkstad Groene Hart Scholen Provincie Limburg Gemeente Amsterdam Ministerie van Buitenlandse Zaken De Meerwaarde
Scale Cities Hugo de Groot De Spelkist Online Amsterdam Economic Board Stad & Esch Startup Delta

Oplossingen
ontwikkeld in co-creatie.

Onze oplossingen zijn het directe resultaat van ervaringen uit het onderwijs. We ontwikkelen in co-creatie met scholen: de feedback en wensen van docenten, ouders en leerlingen vormen de basis voor onze tools.

Hoy

Hoy
Alle schoolcommunicatie, in je broekzak

Met Hoy krijgt jullie middelbare school een eigen mobiele app. Zo houden de school en docenten makkelijk contact met ouders en leerlingen. Zonder daar hun privacy voor op te geven.

Schoolwiki

Schoolwiki
De schoolgids, anno nu

Verzamel alle schoolinfo in de Schoolwiki. Via de slimme zoekfunctie, hebben ouders en leerlingen snel inzicht in jullie schoolinformatie. Overal en op elk apparaat.

Blog
eigenwijs.

Op onze blog delen we van alles - als het maar te maken heeft met schoolcommunicatie. Van interviews en essays tot tips en product updates.

“De kracht van Infowijs is dat ze mijn wensen snel vertalen in concrete voorstellen: zowel op User Interface, ontwerp als technische keuzes. Inmiddels heb ik vier websites laten ontwikkelen en iedere keer was een prettige ervaring en ben ik verrast door het eindresultaat.”

Ruben Nieuwenhuis

Director TechConnect