Nieuws

Welkom Danielson!

Geschreven door Robin Petter op 17 apr. 2023

We zijn heel blij met Danielson, onze nieuwe Customer Success Manager!

Danielson stelt zich graag even aan jullie voor👇

"Als kind van migranten heeft onderwijs altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Omdat er voor mijn ouders een taalbarrière bestond, moest ik al op jonge leeftijd communicatieve vaardigheden ontwikkelen om mij te kunnen redden op school en in de maatschappij. Het belang van heldere communicatie is mij daarom ook niet vreemd.

Technologie, creativiteit, beeldende expressie, communicatie; ik hou ervan. De afgelopen 7 jaar draaide ik mijn eigen barbershop op deze disciplines. In mijn rol bij Infowijs bouw ik hierop voort. Als Customer Success Manager zal ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van onze producten.

In mijn vrije tijd doe ik aan dj’en, muziekproductie, sporten en reis ik graag avontuurlijk. Verder verdiep ik me graag in beeldende kunstvormen en architectuur.”

Verder lezen.

Nog niet uitgelezen? Hier zijn een paar andere posts over Nieuws .

Onze nieuwsbrief

We delen maandelijks nieuwe interviews, blogs, nieuwtjes, en product updates in onze nieuwsbrief! Meer dan 2500 mensen gingen je al voor, en ontvangen maandelijks de nieuwste content over schoolcommunicatie.